Click here for Myspace Layouts

Thursday, March 31, 2011

Kayuhan Banjir..

Haa Asalamualaikum kawan2.. Kelmarin 30 mac 2011 waktu petang... Perlis telah berlaku cuaca hujan yang tidak henti selama tiga hari.. Dan ptg itu cuaca yg agak baik, kami bermulakan XPDC kami, iaitu kayuh basikal, g melawat kawan, antara crew yang ter libat ialah Fazrul yang dikenali sbagai pojoin (EXITWAY), nas aidil yang di kenali sebagai nas (XDS), dan ak sendiri (OSCARBIKE).

XPDC ini bermula kayuh dari rumah masing2, Berkumpul di rumah si kecik iaitu si win.. Rumah si kecik dimasuki oleh air, banjir lah kiranya... lepas itu truskan perjalan ke santan singgah di kedai si adik ain, untuk membuat pembayaran top up... And then trus ke tempat banjir kat simpang tiga ke jalan balai bomba baru itu and ke tempat stesen minya tiga beradik, kami redah ja banjir itu, klu tak larat kami tuntun jaa... Sampai larh ke kedai roti, roti sayang huu untuk bersantap jap, lapar lak man banjir nie... dan kami hendak pulang ikut jalan putra palace, redah banjir lagi.. lepas itu kami buat sesi penganbaran, tiba bapak pojoin timbul hahahaa... tahu sbb apa kami panggil bapak pojoin sbb pakcik secibik perangai mcm pojoin, gila gambaq, nak soh tangkap gambaq hahaa.. lps tu suh antar gambaq kat umah dia lak tu.. apo larh pakcik nie.. Waktu puang lak kami ikut jalan yang sama, cuma nak redah satu lagi banjir iaitu banjir di paya... Mart berterima kasih pada lori n pikup kerana tumpang secara tak sengaja jgn marah yaa.. tak larat nak kayuh, nak sip te naga hehe...













ini larh yang dikatakan bapak pojoin..hehehee

ini video yang dirakam oleh warga negara bangla kacukan veitnam..
video
hahahaa jgn marah join, sekian....

3 comments: